Bliv klogere på konceptet

Projekt på Vægten er dit startskud til en sundere livsstil. I 8, 10 eller 12 uger deltager du sammen med venner, familie og kollegaer i sjove konkurrencer og inspirerende aktiviteter. Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og mærke effekten, glæden og energien på egen krop.

 

En konkurrence om vægttab, sundhed og fællesskab

Vær med, når vi holdvis dyster om at opnå det største vægttab!

Og bare rolig – vi tæller ikke i kilo, og deltagernes vægt forbliver et privat anliggende. I stedet måler vi i indeks, hvilket også gør konkurrencen mere fair. Så kan alle være med.

Men det handler om meget mere end vægttab. Det er vigtigt at få etableret en motivation for at ændre livsstil. At få sundere kostvaner. Og mærke, at det kan lade sig gøre, når man gør det sammen.

Projektet bliver skudt af med et brag til det første store event: Indvejningen. Her kommer alle hold og deltagere på vægten, og deres Indeks 100 bliver fastlagt. Undervejs i forløbet vil der desuden være en eller flere ”mellemvejninger” og midtvejskonkurrencer, hvor deltagerne kan få et indblik i deres fremskridt og den fælles motivation styrkes. Det hele kan pakkes ind i en masse sjove aktiviteter og præmier, som den enkelte arrangør selv er ansvarlig for at definere.

Forløbet afsluttes med ”udvejningen” – det afgørende moment, hvor vinderholdet (dem, der slutter på det laveste indeks) bliver udnævnt og fejret.

 

Gør projektet til dit eget

Projekt på Vægten kan afholdes af alle, og det kan skaleres op eller ned. Det kan for eksempel være målrettet beboere i hele kommuner eller afgrænses til byer eller mindre lokalområder. Det kan også være forbeholdt en virksomhed, hvor afdelinger konkurrerer i vægttab.

Der er ikke noget krav til, hvem du er som initiativtager – blot at du har ønsket, viljen og ressourcerne til at fuldføre det.

Når du får en lejeaftale med Projekt på Vægten, lejer du rettighederne til at bruge konceptet og frameworket.

Med i lejen får du det overordnede projekt-set-up, en hjemmeside med dit eget domæne, råd og vejledning, en tilmeldings- og betalings-platform m.m.

Dermed får du et komplet set-up, som du blot skal fylde med gode aktiviteter, foredrag og begivenheder og gøre Projekt på Vægten til dit eget. På den måde kan du tilpasse programmet efter dit budget, dine ressourcer og deltagernes interesser.

Find inspiration til dit program

Sådan forløber konkurrencen