Mange muligheder

Der er ikke to byer, som har gennemført Projekt På Vægten helt ens. Der er plads til variation.

Selve systemet er i sin grundform fast, men har vi tid, og er der økonomi til det, kan du godt få egne udvidelser. Måske vil du gerne have, at nogle events skal koste lidt, og at betalingen skal ske via portalen? Så kan det tilkøbes. Det kan også være, du vil have en anden holdstruktur. Igen, det kan løses, men det vil naturligvis koste tid og penge til ekstra programmering.

Spørg os, hvis du har særlige ønsker eller ideer!

 

Flere muligheder

Hidtil har Projekt På Vægte henvendt sig til byer eller kommuner, men det er lige så velegnet til større virksomheder eller organisationer. Forløbet kan skabe gode HR-værdier som sammenhold, fælles værdisæt, nye interne netværk, forstærkede sociale relationer, men allerbedst er måske, at det kan være afsæt til en sundere livsstil på arbejdspladsen med motion og kost. Tænk selv lidt over de gode effekter!


Sponsormuligheder

Gør sponsorer til aktive medspillere. Giv plads ved indvejningseventet til boder og bannere, eller sjove aktiviteter. Lad sponsorer være med på events. Lokale butikker, pengeinstitutter, ejendomsmæglere m.m. kan for eksempel uddele rabatordninger til deltagerne, så de får lokket flere kunder til forretningen. Giv også sponsorerne plads til at komme med gode initiativer. Det kan gøre hele projektet endnu sjovere.