Hvad koster det?

Vil du sætte gang i et Projekt På Vægten forløb i dit område, så kan se her hvad det koster.

 

Helt nyt forløb - kr. 50.000,-

Inkluderer 12 mdr. brugsret, tilpasset hjemmeside og fuld adgang til systemet i et helt år.

Konkurrencen indeholder en variabel omkostning på kr. 50 pr. deltagende hold, samt et administrationsgebyr på kr. 15 pr. holdoprettelse. I prisen medfølger konkurrenceleje, oprettelse og leje af URL, opsætning af den digitale platform inkl. sponsorlogoer på forside*, indløsningsaftale (betalingssystem), 1 uddannelsesdag i systemet, opstarts- og rådgivningsworkshop, systemtest, standard forløbsplan, deltagelse ved første indvejning, 5 timers support samt hosting af domænet i 12 måneder.

 

Nyt forløb i indeværende lejeperiode - kr. 25.000,- pr. forløb

I prisen medfølger konkurrenceleje, rensning af eksisterende data, opsætning af den digitale platform/søsterplatform med samme CMS og funktioner*, indløsningsaftale (betalingssystem), og 5 timers support.

Hertil kommer en variabel omkostning på kr. 50 pr. deltagende hold, samt et administrationsgebyr på kr. 15 pr. holdoprettelse.

 

Forlængelse af forløb med 12 måneder - kr. 35.000,-

Prisen indeholder opsætning, rensning af eksisterende data, opsætning af den digitale platform, systemtest*, ny indløsningsaftale (betalingssystem), og 5 timers support samt 12 måneder leje af URL.

Hertil kommer en variabel omkostning på kr. 50 pr. deltagende hold, samt et administrationsgebyr på kr. 15 pr. holdoprettelse.

 

Dertil kan tilkøbes ekstra muligheder!

- Konkurrencemodul, der er effektivt til styring af tilmelding til event.

- Bannerannoncer til sponsorer.

- Ekstra udsendeler af mails (de først 10.000 er gratis).

- Markedsføringspakke med Google og Facebook annoncering samt pressemeddelelser.

- Ekstra support på klippekort.

- Særlig ønsker (vær opmærksom på, at dette kan betyde længere klargøringstid).

 

Ring og få et gratis infomøde. Så kan du få svar på spørgsmål og afklare, om du kan sætte Projekt På Vægten i gang i dit område.

 

*opsætning af siden indebærer ikke, at Makers udarbejder tekster og indhold til hjemmesiden. Makers ApS varetager, at det fremsendte indhold bliver lagt på siden i det bedst mulige design. Opsætning af Facebook, Instagram eller andre medier ligger uden for aftale grundlaget - men kan tilkøbes såfremt der foreligger et ønske om dette.

Priserne dækker for ét aftalt lokalområde. Det kan være en by, en kommune eller en virksomhed. Det er muligt at opgradere en by til en kommune, medmindre der i forvejen er indgået anden aftale med Makers ApS om det aktuelle område.